Wesconi s.r.o. pruža usluge upravljanja projektima i operativnog savetovanja u sledećim područjima

Greenfield i Brownfield projekti

Wesconi tim pruža celovitu podršku svojim klijentima - počev od analize tržišta, odabir lokacije do pomoći u odabiru zaposlenih i startovanja proizvodnje.

više informacija
Poboljšanje performansi

Naši stručnjaci preuzimaju ulogu vršilaca dužnosti u na vodećim pozicijama i tako doprinose uspešnoj implementaciji procesa.

više informacija
Promena i transformacija

Naši stručnjaci realizuju projekte u području inovacija, promena ili rasta kompanije kao što su restrukturiranje, digitalizacija, industrija 4.0 ili automatizacija.

više informacija

Ko smo i što radimo

Mi smo nemačka kompanija sa sedištem u središnjem delu Slovačke - Banska Bystrica. Izvodimo projekte za vodeće dobavljače i proizvođače u automobilskoj, inženjerskoj ili tehnološkoj industriji u Srednjoj i Istočnoj Europi. Naši stručnjaci su angažovani u upravnim i nadzornim odborima, na poslovima upravljanja kompanijama, kao i pojedinim funkcijama (finansijama, kvalitetom, u proizvodnji , IT, lancu nabavke, HR-u i industrijskom inženjerstvu).

Imamo bogato iskustvo u razvoju proizvodnih i uslužnih kompanija na međunarodnom nivou. Tokom našeg poslovanja na tržištu implementirali smo razne projekte LEAN, Toyota Kata i Production Management za proizvođače TIER 1 i TIER 2 nivoa u automobilskoj industriji. Mi smo sposobni obezbediti podršku projektu od početka do uspešne implementacije, što znači:
Od Greenfielda do poslovne izvrsnosti.

Pridružite se našem timu stručnjaka

Da li ste stručnjak u automobilskoj, inženjerskoj ili tehnološkoj industriji? Imate li radno iskustvo na međunarodnom nivou i vidite li svaki projekat kao izazov? Javite nam se! Neprestano tražimo nove stručnjake kako bismo uvek mogli ponuditi našim klijentima odgovarajući projektni tim u najkraćem mogućem roku.
više informacija   TÜV ISO 9001:2015, ISO 14001:2015